ABOUT ME

Adrià Allande, Sabadell (1996)

Director i guionista, nascut a Sabadell, on les primeres passes les fa en l'acadèmia Bande à part, llicenciant-se en l'especialitat de direcció i guió; obtenint la menció final amb excel·lència (2016 - 2020). En endavant, cursa en la mateixa escola el màster en Direcció i Producció, combinant-se amb el grau de lectura de la imatge artística impartit per l'acadèmia LCDC.

Des d'aleshores, en la pràctica professional, des del guió fins a la direcció, dur a terme els curtmetratges: Una mirada íntima (2019) · Les quatre parets (2020) · Sotabosc (2021) i Olivera i magnòlies (2022). L'últim, Olivera i magnòlies, estrenat als cinemes Imperial i entrant en diversos festivals.

A més de treballar en l'àmbit del guió i la direcció, ha participat en la creació des dels múltiples angles del món de l'audiovisual. Ha treballat en productores com el Dedo en el ojo i Gelatto films, duent la producció i la gestió de projectes tant de caràcter cinematogràfic com publicitari, fins a la pràctica de camerogràf i fotograf de Novaria Artist i el Palau de la música. 

Fotografia i contingut audiovisualcreado en Bluekea